Vítejte u Ančikanči

Založila jsem blog, abych se mohla podělit o nevšední zážitky. Jsem ráda na skalách a na lajnách. Jsem totiž HIGHLINERKA. Nic Vám to neříká, nezoufejte: highliner je člověk, který si mezi skalami napíná 2,5 cm široký popruh, aby pak po něm mohl chodit. Při chození nad propastí zažívá neuvěřitelné pocity a vidí svět i sebe z docela nové perspektivy.

pátek 18. listopadu 2011

Jaký byl Halloween v Berlíně

Strašný, příšerný a děsivý...... teda, jako že plný strašidel, příšer a děsně fajn lidí.

Neb máme 28. svátek, přijeli jsme do Berlína o den dřív než zbytek osazenstva, mít den navíc je super, páč ho beztrestně proflákat: . Ubytovali jsme se jako vždy u Chrise Krr, který nás opět překvapil svou pohostiností. Všechny uložil, furt běhal otvírat a upekl dvakrát úplně báječný koláč. Holky řeknu Vám to je partie: nejenže vypadá, jak dredatej vopálenej Ježíš, vlastní SMC a linegrip, ale eště peče čokoládový koláče.

Nu a teď už k samotnému maskovému rejdění. Mozkem akce byla Faith s Chrisem, ale napínání highline se zůčastnil kde kdo a chození eště víc kde kdo. Nejčastěji byl ovšem na lajně Praken. Maskovacího úkolu se každý zhostil, jak uměl, posuďte sami:

Některé masky se museli v průběhu párty upravit pro lajnění, nebo dokonce uplně změnit. Tak třeba Jordan experimentálně ověřil, že chodítko ti na lajně nepomůže spíš naopak.

A Faith musela upustit od svého robota, neb nemohla hýbat rukama a ani z těch krabic moc dobře neviděla. Její následný kostým, pak potěšil hlavně pány. Na konci lajny Fait konstatovala, že chodit s velkým poprsím je mnohem těžší než předpokládala. 


Růžovlasásky se v Berlíně vůbec nějak namnožily

A zelenáči nezůstali s množením pozadu

Pár fakt nakonec: lajnilo se v sobotu i v neděli; počasí bylo na konec října neuvěřitelně teplé; invazi čínských berušek jsme všichni přežili; dýňová polévka je chutná ikdyž vypadá jak kaše;
Bylo to jedno z největších hajlajnových setkání roku a pravděpodobně poslední. Ale není důvod ke smutku s cizinci zas příští rok.

Foto by Faith Dickey and Chrilaine

5 komentářů:

  1. jako jsem sice kluk, ale smc, linegrib a a cokoladovej kolac bych bral hned =D Danny

    OdpovědětVymazat
  2. parádní článeček a hlavně akcička byla parádní doufám že zima brzo uteče a vyrazíme zase někam :-) Prcek :-P

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, stretli sme sa vo štvrtok v Dejvicích pri NTKčku a dala si mi na seba meno na fb, ale tam som ťa nenašiel :-) Napíš mi na michal tečka sustr zavináč gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní! Kde jsi koupila tu masku? Já vybírám na ptakovinycb.cz , ale tam sem jí neviděla zrovna

    OdpovědětVymazat